Print deze pagina
vrijdag, 27 februari 2009 00:00

Wie zijn wij?

Incanto is een middenkoor dat is opgericht in augustus 2003 en de Nicolaaskerk in Zoetermeer als thuishaven heeft.  Het koor staat onder muzikale leiding van dirigent Willien van Wieringen en pianist Martijn van Eijk. Het repertoire bestaat vooral uit moderne, voornamelijk Nederlandstalige liturgische liederen. De naam Incanto is Italiaans en staat voor bekoring, bezieling en passie.

Wie zijn de leden? De achtergronden van onze leden zijn divers en waarschijnlijk herken je jezelf wel: full time of part time buitenshuiswerkend of thuis bij de kinderen, een functie bij een middelgrote organisatie, leerkracht op een basisschool, ICT'er, arts, ambtenaar, verzekeringsspecialist, administratief medewerker, personeelsfunctionaris etc etc. Alleengaand, samenwonend, gehuwd. De een met kleine kinderen, de ander met pubers.

Ook een passie voor muziek? Incanto kan versterking gebruiken en heeft plaats voor zangers en zangeressen in alle stemgroepen!
Ben je tussen de 25 en 55 jaar? Kom dan eens langs op onze repetitie op maandagavond!

Repetities: We zingen doorgaans in het eerste weekend van de maand (afwisselend op zaterdagavond/ zondagochtend) in een viering in de Nicolaaskerk. Er zijn twee soorten repetities:

  1. Repertoire-repetities waarin liederen uit het repertoire worden doorgenomen. Voor nieuwe leden een uitkomst, voor de anderen een gelegenheid om lekker te zingen. Deze zijn op maandagavond van 20.00 - 21.30 uur.
  2. Reguliere repetities: met nieuw repertoire en het doorzingen van de eerstvolgende vieringen. Deze zijn op maandagavond van 20.00 - 22.00 uur.

Locaties: Afwisselend in

  • De Nicolaaskerk (Dorpsstraat 24, Zoetermeer)
  • De Wijngaard (Moeder Teresasingel 100, Zoetermeer)
  • Het Parochieel Centrum (Nicolaasplein 2, Zoetermeer)

Kijk op de homepage onder Activiteiten welke repetitielocatie van toepassing is.

Zin om te zingen? Kom dan een keer kijken en luisteren tijdens een van onze vieringen of bij een repetitie. Je bent van harte welkom!! 
En mail ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als je meer informatie wilt! Graag tot ziens!

Lees 8812 keer Laatst aangepast op zondag, 17 september 2017 23:02
Log in om reacties te plaatsen